Burun Ucu Estetiği (Tip Plasty)

Lokal veya genel anestezi verilerek yapılan burun ucu estetiği ameliyatı, yapılacak işlemlere göre, yaklaşık 1 saat kadar sürmektedir.

Burun ucu estetiği ameliyatı sonrası kişi hastaneden aynı gün taburcu olabilir. Bununla beraber ameliyat sonrası 3 gün bandaj kullanımı önerilir.

Burun ucu Estetik ameliyatından 4 gün sonra uçak yolculuğuna, 5 gün sonra da işe dönüşe izin verilir.

Lazer epilasyon nedir ? Kimlere uygulanır !

Lazer epilasyon vücudumuzdaki büyüyen tüyleriden kurtulmanın en güzel ve kolay yoludur Lazer epilasyondan daha önce vucudumuzdaki tüy ve kıllardan kurtulmamızın yolunu cımbız,ağda ve traş gibi klasik ve kalıcı olmayan yöntemleri kullanırdık.
Lazer epilasyon nun çıkmasından sonra bu acı ve zahmet veren klasik yöntemlerin yerini almıştır.
Lazer epilasyon dan başka diğer bi epilasyon yöntemi olan iğneli epilayonda etkin ve kalıcı bi çözüm sunmakdatır.Fakat iğneli epilasyon laser epilasyona göre pahalı,zaman alan ve acılı bi yöntemdir.

Lazer epilasyon uygulamasında en iyi sonuçlar açık tenli ve koyu renkli tüylenmesi olan insanlardan alınmaktadır.Diğer durumlarda lazer epilasyon başarısız olmakda ve bunun çözümleri aranmakdatır.

Lazer epilasyon işlemleri tedavi merkezlerinde hastaların ten rengi ve tüylenme oranları değerlendirilerek lazer epilasyon uygulaması farklı çeşitlerde yapılır. Bu sebepden dolayı lazer epilasyon işlemini istediğiniz zaman lzer epilasyon ekibiyle konuşup onlara baçvurarak profosyonel bi lazer epilasyon merkezinde yaptırmanız çok yararlı olacaktır.

Çünkü lazer epilasyon deneyim,bilgi,profosyonellik ve iyi teknik ekipmanlar gereken bir çok mühim bir konudur...Lazer epilasyonda alınacak iyi sonuçların tüm etkenlerde büyük etkenleri bulunur.

Lazer epilasyon uygulaması iğneli epilasyon uygulamasına nazaran bir takımı üstünlükleri vardır... Bunla nelerdir dersek;
- Lazer epilasyontekniği iğneli epilasyon tekniğine göre daha az zamanda olur.
- Lazer epilasyon tekniğinde iğneli epilasyon uygulamasında hissedeceğiniz ağrılar hissedilmemekdetir. Lazer epilasyon ile herhangi bir ağrı görülmemekdetir.
- Epilasyon tedavi yerlerindede görebileceğiniz gibi lazer epilasyon daha az zaman alır ve daha ucuzdur.

İğneli epilasyon uygulamasında her tüy kökü için ayrı ayrı bir uygulama olmakdatır.Ama lazer epilasyon da bir seansda çok fazla tüy için uygulama olduğundan daha kısa sürede bitmekde ve daha ucuza mal olmaktadır.

Avrupa Yakasi Yildiz Fabrikasi


Avrupa Yakası'nın taşı toprağı altın... Bu yakaya ayak basan hem şöhrete hem paraya kavuşuyor. Ata Demirer, "Korsan TV" ve sahne şovlarıyla adından söz ettirmişti. Ancak gerçek patlamasını Avrupa Yakası dizisindeki "Volkan" karakteri ile yaptı. Peker Açıkalın da başarılı bir tiyatro ve sinema oyuncusuydu ama "Gaffur" karakteri ile adeta bir fenomene dönüşüverdi. Bülent Polat da gerçek sıçramasını Avrupa Yakası sayesinde yaptı. Tıpkı "Selin" karakterini canlandıran Evrim Akın gibi... Avrupa Yakası, Levent Üzümcü'ye de sinemada başrol oynama fırsatı getirdi. Avrupa Yakası'nı tramplen olarak kullananlardan biri de Engin Günaydın oldu. "Burhan Altıntop" karakteri öyle benimsendi ki, hem Avrupa Yakası'nın "olmazsa olmazı" haline geldi, hem de reklam filmlerinin yıldızı oldu.

Dizinin baş karakterlerinden "Tanrverdi" olarak izlediğimiz Sarp Apak ise kısa sürede sinema ve reklam sektörünün en fazla "iş alan" oyuncusu haline geldi. Ve Tolga Çevik... Avrupa Yakası'ndaki performansı, ona Komedi Dükkanı'nın kapılarını açtı. Çevik'in doğaçlama mizah programı şimdi kanallar arasında paylaşılamıyor. Binnur Kaya zaten Yabancı Damat'taki başarısıyla gönüllerde taht kurmuştu. Ama yıldızını asıl cilalayan Avrupa Yakası'ndaki "Şahika" karakteri oldu. Hasibe Eren ise dizideki "Makbule" tiplemesiyle oyunculuk kariyerine son derece parlak bir halka ekledi. Vural Çelik de "Kubilay" tiplemesini kendisine lokomotif yapıp, son dönemin en ilgi çekici sinema projelerinden biri olan "Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım"da başrol üstlendi.

Avrupa Yakası'nda "Derici İzzet" karakteriyle izlediğimiz Timur Acar da Allah'ın "Yürü ya kulum" dediği Avrupa Yakası sakinlerinden biri oldu. Acar şimdilerde önemli bir kampanyanın reklam yıldızı olarak ekranlarda boy gösteriyor. "Yaprak" karakterini canlandıran ve asıl mesleği vokalistlik olan Hale Caneroğlu dizi sayesinde aranan oyunculardan biri haline gelirken, "Fatoş" rolüyle izlediğimiz deneyimli oyuncu Şenay Gürler ise popülerliğini ve başarısını bu yıl SİYAD'ın en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alarak taçlandırdı. Eh, projenin yaratıcısı Gülse Birsel için de fazlaca söze gerek yok. O zaten başlı başına bir ikon... Sözün özü; Avrupa Yakası'na göç eyleyenin talihi değişiyor. Ben Gülse Birsel ile Sinan Çetin'in yerinde olsam, diziye girecek yeni oyunculara para vermek yerine "ayak bastı parası" alırdım!.. (Yüksel Aytuğ)

Kaynak:Sabah.com.tr

Aileden Biri Gibiyim

Kanaltürk'te yayınlanan 'Renkli Televizyon' programına konuk olan Bennu Yıldırımlar, insanların her Çarşamba günü dizi ile birlikte kendilerini evlerine kabul ettiği düşüncesinde olduklarını söyledi.

Bu durumun sokaktaki yansımasına da değinen Yıldırımlar, "Bir rahatlıkları var ve onların gözünde iyi olan bir karakteri oynamaktan dolayı da reaksiyonları çok güzel. Sempatik, içten ve çok aileden biri gibi. Arada sırada bizim de normal yaşayan insanlar olduğumuz unutuluyor. Her zaman daha fazla gülmemiz gerektiği sanılıyor. Bazen insanın gerçekten moralinin bozuk olduğu, kötü haberler aldığı ve kafasının karışık olduğu dönemler de olabiliyor" diye konuştu.

Kaynak:televizyongazetesi

Kalori yakmanın 20 yolu

Sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Nasıl mı?

Özel yiyecekler almadan, pahalı diyet kulüplerine katılmadan sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz.



1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.

2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.

3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.

4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.

5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın bunu.

6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.

7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.

8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.

9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.

10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.

11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.

12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.

13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. Diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.

14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.

15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.

16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.

17- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.

18- Sık ama az yiyin.

19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.

20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter.

Eurovısion Şarkı Yarışması’nda ilk 10 belli oldu

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışmasının birinci yarı finalinde, finale kalan ülkelerden 10’u belli oldu. Bu yıl Türkiye’yi temsil edecek olan “Mor ve Ötesi”yse yarın ikinci yarı finalde sahne alacak. "Mor ve Ötesi" 22 Mayıs'taki ikinci yarı finalde sahne alacakAvrupa Yayın Birliği’ne (EBU) üye 43 ülkenin katıldığı yarışmanın birinci yarı finalinde Karadağ, İsrail, Estonya, Moldova, San Marino, Belçika, Azerbaycan, Slovenya, Norveç, Polonya, İrlanda, Andora, Bosna Hersek, Ermenistan, Hollanda, Finlandiya, Romanya, Rusya ve Yunanistan yarıştı. Eurovision şarkı yarışması tarihinde ilk kez düzenlenen birinci yarı final sonucunda, Norveç, Polonya, Ermenistan, Azerbaycan, İsrail, Rusya, Finlandiya, Bosna Hersek, Romanya ve Yunanistan 24 Mayıs’ta yapılacak finale kaldı.

Yarışmada Türkiye’yi temsil eden Mor ve Ötesi, yarın ikinci yarı finalde 18 ülkeyle yarışacak. Dört kurucu ülke İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya ve ev sahibi Sırbistan dışındaki bütün ülkeler yarı finallere katılıyor. Türkiye’yi bu yıl Mor ve Ötesi, “Deli” adlı parçasıyla temsil ediyor. Mor ve Ötesi, yarınki ikinci yarı finalde yarışacak. İkinci yarı finalde Türkiye’nin rakipleri, İzlanda, İsveç, Ukrayna, Litvanya, Arnavutluk, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Belarus, Letonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Danimarka, Gürcistan, Macaristan, Malta, Makedonya, Portekiz ve Kıbrıs Rum Kesimi... Birinci yarı finalde yarışacak ülkeler arasında ise İsrail, Azerbaycan, Ermenistan, Yunanistan Rusya ve Bosna Hersek bulunuyor.


24 MAYIS’TAKİ FİNALDE 25 ÜLKE YARIŞACAK
Bu iki yarı final grubundan 10’ar ülke finale katılmaya hak kazanıyor. 24 Mayıs’taki finalde toplam 25 ülke yarışacak. Geçen yıllarda yarışmadaki oy verme sisteminin siyasi olduğuna ilişkin şikayetler geliyordu. Bu yıl konulan yeni kurallarla sorunun aşılması hedefleniyor. Yeni sistem gereği iki farklı yarı final grubunda yarışan ülkeler birbirlerine oy veremeyecek. Bu nedenle Mor ve Ötesi, Almanya, Hollanda, Belçika, Azerbaycan gibi Türkiye’nin genelde yüksek puan aldığı ülkelerden oy alamayacak. Her iki grupta da finale katılacak 9 ülke televizyon oylamaları sonucu belirlenecek. 10’uncu ülke ise ülke jürileri tarafından seçilecek.

İşte şarkımız...



CANLI YAYINDA KIRMIZI NOKTA SOHBET


MÜJDE AR'DAN CANLI YAYINDA AYSUN KAYACI'YI ŞOK EDEN SÖZLER...

NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının sunucularından Müjde Ar, başka ülkelerin erkeklerini merak ettiğini söyleyen Aysun Kayacı'ya 'Aysun belki de zenci erkeği merak ediyor' diye takıldı. Programın bu haftaki konuklarından biri Mazhar Alanson'du.

Çiğdem Anad, konuğuna eşi Biricik Suden ile evlenmeden önce 'Başka ülkelerin kadınlarını merak ediyorum' şeklinde sözü olduğunu hatırlattı. Bu sırada konuya giren Aysun Kayacı'nın, 'Edilir, ben de erkeklerini merak ediyorum' demesi üzerine Müjde Ar, 'Aysun belki de zenci erkeği merak ediyor' ifadesini kullandı. Kayacı buna karşılık zenci erkekleri merak etmediğini, yurtdışına gittiğinde evli çiftleri incelediğini vurguladı.