Yüz ve Cilt Bakımı

Günlük yaşantımızı devam ettirirken, aslında cildimize yönelik pek çok saldırı gerçekleşmektir. Ama biz çoğu zaman, hayatın akışı içindeki problemlerle uğraşırken, cildimizi ihmal edip, onunla ilgilenmeyiz. Sıgara kullanımının cilt üzerindeki olumsuz etkileri, stres, uykusuzluk, dengesiz beslenme, hava kirliliği, sıcak ve soğuk havanın olumsuz etkileri vs. gibi etkiler, cilt sağlığımızı ciddi şekilde tehdit eden unsurlardır.

Bu gibi olumsuz faktörler, cildimizin dengesini bozmakta ve biz bunu cildimizde değişik şekillerde görmekteyiz. Bu faktörler, genellikle cildimizin nem dengesini bozarak, onun canlılığını yitirmesine, kurumasına, kırışmasına zemin hazırlayarak, cilt yaşamınız olduğundan daha büyük görünmesine sebep olurlar. Hepimiz, doğal olarak, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmayı isteriz. Peki böyle bir cilde nasıl sahip olabiliriz?

Hernekadar kendi içlerinde de, cilt özelliklerine göre alt gruplara ayrılsalarda, cilt tiplerine göre insanları 4 gruba ayırmamız mümkündür. Normal, Kuru, Yağlı ve Karma. Normal cilt, diri görünümlü, gözenekleri göz ile seçilemeyen ve pürüzsüzdır. Bu tür ciltlerde gerek bakım, gerek makyaj daha iyi sonuç verir. Kuru cilt tipinde,üst deri diğer tiplere göre

Funda Arar "Rüya"

Funda Arar, "Rüya" adlı Türk Sanat Müziği albümünü için imajını yeniledi


Kıraç'la sundukları TV programında giydiği kıyafetleri eleştiri konusu olan Arar, artık daha sade olacağını söyleyerek, "Bu albüm uzun yıllar gündemdeydi, kısmet bugüneymiş. Şarkılarım tutmasa bile artık ben bu camiada gemimi yürütürüm" diyor.

Ben bu piyasada gemimi yürütürüm

"Rüya" adlı Türk sanat müziği albümünü önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek olan Funda Arar, yıllardır sahne tozu yuttuğunu belirtti ve "Şarkılarım tutmasa bile artık ben bu camiada gemimi yürütürüm" dedi.

Beklenen Türk sanat müziği albümünüzü nihayet çıkarıyorsunuz...

- Evet, sonunda! (Gülüyor) Kaç yıldır gündemdeydi, kısmet bugüneymiş, herhalde doğru zaman bu zamandı. Albümün ismini de Timur söyledi bana, çellocu bir arkadaşım. "Bu albüm yıllardır senin rüyandı, ismini Rüya koy" dedi, ben de öyle yaptım.

Albüm Dede Efendiler’in de içinde olduğu klasik Türk sanat musikisi albümü mü oldu? Yoksa daha mı günümüze yakın parçalarınız?

- Yok, Dede Efendiler’e kadar gitmedik. Gitmeme nedenimiz de insanların kulaklarının aşina olduğu, günümüz bestekárlarını ele almak istememizden kaynaklanıyor.

Genç bir sanatçısınız, Türk sanat müziği sizin için ne ifade ediyor? Ya da şöyle sorayım; gençlik için sanat müziği ne anlam taşıyor? Ayrıca genç sanatçılardan iyi bir Türk sanat müziği yorumcusu var mı şu anda sizce?

- Yeni jenerasyonda aslında Türk sanat müziğine meraklı, musiki cemiyetlerine, korolara giden, enstrüman çalan büyük bir kitle var. Her ne kadar "Dinlenmiyor mu?" diye endişelensek de, ben buna hiç inanmıyorum, çünkü büyük bir genç kitle sanat müziği dinliyor. Ben üniversite konserlerimde birkaç esere yer veriyorum, alkış, kıyamet kopuyor ve gençler tarafından çok seviliyor.

Stüdyoda kayıt aşamasında ilginç şeyler yaşadınız mı? Pop müzikten sanat müziğine geçiş, müzisyen arkadaşlarınızla ilginç anlar yaşattı mı size?
- Beraber çalıştığım arkadaşlarım benim bu isteğimi biliyorlardı. Orkestra ve konserlerde hep birlikteyiz zaten. İnanılmaz sevdiler bu kaydı. Hepsi müzisyen olarak şef konumundaki insanlar ve inanılmaz sevgiyle çaldılar. Onlarda da böyle bir özlem varmış, bu beni çok keyiflendirdi. O pozitif elektrik, bana da şevk verdi. Repertuvarı hazırlarken zorlandık çünkü yüzlerce şarkı arasından bu kadarcık şarkı seçmek çok zor oldu.

Albüm kapağınız, toprak altından çıkan arkeolojik eser ya da topraktan çıkan bir filizi getiriyor akla...
- Doğru yorumlamışsınız. Bir şeyin içinden çıkıyor hissi vermek istedik. Ya da bir rüya, tam net olmayan bir hayal izlenimi yaratmaya çalıştık.

Türk sanat müziğinden sonra şimdi caz, blues albümü de yaparsınız siz...

- Evet, evet onu da yapmak istiyorum. Ben her tarz yapacağım ömrü hayatım yettiğince. İstediğim, kafamda olan her tarzı denemek istiyorum. Halk müziği de yapacağım.

Kendinizi yorumcu mu, şarkıcı mı yoksa sanatçı olarak mı tanımlıyorsunuz? Sizce bunları ayırmak gerekli mi?

- İnsanın kendi kendisine bunu söylemesi olmaz. Ama ben bu iş için çok emek veriyorum. Albüme girmeden önce yüzlerce defa o şarkıyı okuyorum. Bazen "Ben sanatçı değilim ki, şarkıcıyım" diyenleri duyuyor ve garipsiyorum. Sanatçı olmak, çok daha yüksek bir erdem ama şarkıcılık sıradan bir şey... Karşı tarafa hissettirebildiğin, ağlattığın oranda sanatçısındır. Ha bu arada şarkı var, şarkı var. Çok da duygu gerektirmeyen, sound’a yönelik, çok az sözleri olan, dans müziği olan parçaların duygusunu versen ne olur, vermesen ne olur. Ama bakıyorum da milletimiz kötü seslere alıştırıldı.

Kendinizi müzik dünyasında nasıl değerlendiriyorsunuz?

- Ben gemimi yürütürüm arkadaş! Tabii ki alınıp satılan bir malzeme var ortada, ticari birşey yapıyoruz. Bu yönü düşünmüyorum dersem, yalan söylemiş olurum. Ama ben her zaman işin sanatsal yönünü düşünüyorum. Mütevazılığımı hep korurum ama bu anlamda da kendimin ne olduğunu biliyorum. Yıllardır bu piyasada sahnenin hem tozunu yuttum hem de tozunu attırdım. Şarkım tutmasa dahi gemimi yürütürüm, şarkı endeksli değilim. A planı olmadığında alt yapınız varsa B planınız devreye girer. Yeni bir proje üretirsiniz ve sahne yaşamınız devam eder.

Peki özel hayatınıza gelirsek görünürde bebek yok mu hálá?

- Yaa! Ben bebek istiyorum...

Hakikaten mi?

- İstiyorum vallahi! (Gülüyor) Ailelerden de baskı var, "Torun sevsek artık" diyorlar. Ama "Şu da olsa ondan sonra yapsak, bu da olsun sonra yapalım" diyoruz hep.

Türk müziğini küçümseyenler canımı sıkıyor

Bir dönem en çok Yıldırım Gürses, Nalan Altınörs, Yıldırım Bekçi ve Sami Aksu gibi Türk sanat müziği sanatçıları dinlenirdi...

- Evet, bence milletler kendilerine ait müziklere sahip çıkmalı. Küçümsemeye yönelik bir tavır da seziyorum bazen, bu canımı sıkıyor. Bazı tipler "Ben caz dinlerim" diye hava atar gibi konuşuyorlar...

"Ben National Geographic’i izlerim sadece" der gibi yani?

- (Kahkaha) Evet! Aynen öyle.hürriyet

İclal Aydın Röportaj 'TEK PİŞMANLIĞIM SON EVLİLİĞİM'


TÜM BAĞIMSIZ KADINLARIN BİR ÇİFT GÜZEL LAFA, BİR GÜZEL GÜLÜŞE, OMZUNU OKŞAYAN BİR ELE ANLIK BİR ZAAFI OLDUĞUNU SÖYLEYEN AYDIN, “YAPTIĞIM SON EVLİLİK (TUNA KİREMİTÇİ) DIŞINDA ASLINDA HİÇBİR ŞEYİ YAŞAMIMDAN ÇIKARMAK İSTEMEM” DİYOR.


Son evliliğinin ardından sürekli gülümseyen ama her an kırılacakmış izlenimi veren İclal Aydın gitmiş, yerine daha durgun, ama daha yırtıcı biri gelmiş. “Artık bana yaklaşmak o kadar kolay değil. Üzerimde artık dikenli bir ten var” diyen Aydın ‘talihsiz seçimi’ için de şunları söylüyor: “Sanırım güçlü olmak zorunluluğu dışarıya karşı demir bir kafes örmeme sebep oldu.

Kariyer, ün, imaj deyin sonunda bunlardan oluşan ‘güç’ ezici görünüyor olmalı karşıdan. Bu yüzden bütün bağımsız kadınların bir çift güzel lafa, bir güzel gülüşe, omzunu okşayan bir ele anlık bir zaafı vardır. Hayat bize demir kadın olmak dışında bir seçenek tanımıyor nihayetinde.”

Artık üzerimde dikenli ten var

Son evliliğinin ardından daha durgun ama daha yırtıcı biri olduğunu söyleyen İclal Aydın “Artık bana yaklaşmak o kadar kolay değil. Üzerimde dikenli bir ten var. Bana zarar verebilmek daha zor” diyor
Bebek Otel’de buluşmak üzere randevulaşıyoruz. Aklımda, ekrandan tanıdığım kadarıyla, anaç, hafif kilolu, sürekli gülümseyen ama her an kırılacakmış izlenimi veren bir kadın portresi var. “Öyle sorular sormalıyım ki onu üzmemeliyim” diye geçiriyorum içimden.

Kapıdan içeriye bir kadın giriyor. Uzun saçlarını savurarak etrafa bakıyor, daracık bir elbise üzerinde, şahane hatlar. Ben İclal Aydın’ı bekliyorum ya, çeviriyorum kafamı başka yöne. O alımlı kadın ise bana doğru koşuyor, “Aaa, hamile olduğunuzu bilmiyordum” diye sevinç çığlıkları atmaya başlıyor.
Karşımdaki İclal Aydın, benimse ağzım açık, şoke oluyorum. Ağzımdan çıkan ilk söz; “Siz ne kadar güzelleşmişsiniz böyle” oluyor. Ne kadar kabayım. O ise ne kadar kendisiyle barışık. Kahkahalarıyla yanıt veriyor, “Ekranda öyle görünüyorum” diyor... Hakikaten göründüğü gibi değil. Bir kere güzel. Hiç de “çıtkırıldım” değil, bilakis “yeri geldi mi masaya yumruğunu hızla vuracak” cinsten. En azından “son enkazın” bize kazandırdığı İclal Aydın budur...

Son evliliğinizin ardından çok şey yazıldı çizildi. Peki ya öncesi? Nasıl bir çocukluk geçirdiniz ?

Şahane... Çok kahkahalı değil ama dolu dolu bir çocukluk. Annem ve babam memurdu. Nevşehir’de doğmuşum, sekiz aylıkken Ankara’ya taşınmışız.

Çocuk İclal, bugünkünden farklı mıydı?

Çok değil; sevilen, hareketli, neşeli, yetenekli, çok okuyan, sosyal bir çocuk. Annem çok otoriterdi, bütün yaşamım kendimi anneme beğendirmekle geçti.

Fena bir şey mi bu?

Hiçbir şeyi beğenmeyen bir anneydi benimki. Çocukluğum ve gençliğim bu yüzden çok mutsuz geçti. Hukuk okumamı istedi, ben konservatuar sınavlarını bile gizliden kazandım. Çok büyük kavgalar yaşandı. Ama çok küçük yaşta kendi evim oldu, kendi paramı kazandım. Anneme başkaldırmam nedeniyle kendi bağımsızlığımı kazandım.

Neden oyuncu olmak istediniz?

Çünkü oyunculuk bana, hem spiker, hem gazeteci, hem gelin, hem anne rollerinin hepsini birden oynamama imkan veriyordu.

İyi de bunların hepsini, sahnede değil, gerçek yaşamda yaşadınız!

Evet ya!

Konservatuarı niye bitirmediniz?

Sanatın okulda öğrenileceğine inanmıyordum. Berlin’e gittim ve çok iyi ustalarla, tiyatronun her biriminde çalıştım. Bu arada temizlikçilik, garsonluk, çocuk bakıcılığı yaptım. Bunların hepsi bana çok şey kattı.

37 yaşındasınız. Evlilikleriniz, kızınız, iş hayatınız, kavgalarınız, hüzünlerinizle hep çok göz önündesiniz. Geriye dönüp baktığınız da “Oh ne iyi yapmışım” mı, yoksa “Çuvallamışım” mı diyorsunuz?

Çuvalladığım çok oldu. Bazen bazı şeyleri düzeltmeye çalışırken, aslında kaybedersiniz. Yaptığım son evlilik (Tuna Kiremitçi) dışında aslında hiçbir şeyi yaşamımdan çıkarmak istemem. Ama keşke olmasaydı dediğim tek şey odur.

Madem bu kadar pişmansınız ve bu evlilik bir hataydı. Nasıl oldu da yaşandı böylesi?

Sanırım güçlü olmak zorunluluğu dışarıya karşı demir bir kafes örmeme sebep oldu. Kariyer, ün, imaj deyin sonunda bunlardan oluşan “güç” ezici görünüyor olmalı karşıdan. Bu yüzden bütün bağımsız kadınların bir çift güzel lafa, bir güzel gülüşe, omzunu okşayan bir ele anlık bir zaafı vardır. Hayat bize demir kadın olmak dışında bir seçenek tanımıyor nihayetinde.

Yazılarınızdan birinde “Hep inat tepkileri veriyorum” demişsiniz. Son evliliğiniz de bir şeylere inat mıydı?

Evet. Çok üzerime gelindi, gereğinden fazla... Pişman oldum, keşke olmasaydı, çok üzüldüm, çok canım acıdı. Vesaire. Ama öbür taraftan, kendimi şu anda çok daha kuvvetli ve gamsız hisssediyorum. Durmaksızın kendimi anlatma, “Ben öyle biri değilim” deme telaşım vardı.

Bu deneyimin dersi bu mudur, kendinizi anlatmak için daha fazla paralanmamak?

Artık “Sana ne” diyebiliyorum. Bu kadar büyütmeye gerek yoktu. Ne vardı ki yani? Bir ilişki yaşadım sonuçta. Susmayı öğrendim o yüzden. Bazen bazı şeyleri değiştiremezsiniz. Cezası kesiliyor ve ödüyorsunuz. “Ben suçsuzum” demenizin hiçbir manası yok. Zaman her şeyi tamir edecek.

Yaşadıklarınızdan öğrendiğiniz...

Daha durgun ama daha yırtıcı biri oldum. Artık bana yaklaşmak o kadar kolay değil. Üzerimde artık dikenli bir ten var ve benimle arkadaş olmak kolay değil. Zarar verebilmek daha zor. Çemberimin içerisinde en fazla 15-20 kişi kalmıştır.

Yazık değil mi size?

Yooo. Böyle olması gerekiyormuş. Şunları anlatamadım insanlara: Ben kötü bir şey yapmadım. Ben yuva yıkmadım. Gururuma dokunuyor bunları söylemek. Yapmadığım şeylerin cezasını çektim. Enkazdan çıkmış çocuklar gibiydim.

İyi de siz “cemiyet insanı” değilsiniz, şarkıcı değilsiniz. Sizi bu kadar göz önünde yapan neden nedir?
Bir dönem İclal Aydın’a “geçirme” modası vardı. Birbirinden gaz alanlar inanılmaz yazılar yazdı. Ne zekâm, ne görünümüm, ne kötü niyetliliğim kaldı. Kendinizi parçalasınız “‘Gamzeliyim’ demedim”i kabul ettiremiyorsunuz. Sonra bu moda bitti ama. Yenileri geldi. Yani bugün İclal, yarın Fatma oluyor. Önemseniyorum demek ki, o yüzden. Ama artık çok dikkatli yaşıyorum. Onların işini de çok zorlaştırıyorum.

‘Avrupa Yakası’nda bambaşka bir rolle çıktınız karşımıza. Nasıl ortaya çıktı bu tip?

Gülse Birsel benden ne çıkaracağını gördü. Bir mesaj attı, “Hemşire, gel bir izdivaç programı yapalım” dedi. Hemen kabul ettim. Bu kadın, biraz Seda, biraz Lerzan, biraz Esra’nın harmanı.

Sizden bu kadının çıkacağını tahmin eder miydiniz?

Şu anda benim enerjimin henüz yüzde 30’u çıktı ortaya, o kadarını söyleyeyim.

Gerideki yüzde 70 neler barındırıyor?

Daha çok yazmak istiyorum. Bir dizi senaryosu yazıyorum. Kitap çıkarmak istiyorum, yayınevine verilmiş sözlerim var. Bir sürü dizi ve sinema teklifi var. Ve ben bu ara tatil yapmak istiyorum.

Şimdi aşk? Yeniden?

Öğrendiğim şeylerden biri de bununla ilgili konuşmamaktır. Artık çok iyi biliyorum ki, mutluluk ilham verici değil, başkalarının sinirini bozucu bir şey. Bugünlerde “Süper mutluyum” demenin bir manası yok.

Ne diyorsunuz peki?

“Eh işte, idare ediyorum” diyorum.

Siz her şeyi çok derin yaşıyor, çok üzülüyor görünüyorsunuz uzaktan. Çok yıpratıcı değil mi böyle yaşamak?

Çok. Ama ben aslında o kadar hüzünlü biri değil, tam tersine çok neşeliyimdir. Bir arkadaşım “Yanarım yanarım, bu ülke seni hisli bir kadın zannediyor ona yanarım” diyor.

Milliyet Cafe

Hande Yener - Hipnoz Yeni Albüm İzle İndir Video Şarkıları

Hipnoz , Pinokyo ,İyi Günler ,Yarasa ,Kumar (Putlar) ,Yaban Gülü ,Burdayım ,Sanma ,Gece Gündüz, İp

Hande Yener, elektronik müzikle hipnotize etmeye geliyor. Hande hem görüntüsünü, hem sesini, hem şarkı sözlerini değiştirdi. Bu Hande başka Hande...Uzun zamandır yeni albümü için sessizliğe bürünen Hande Yener “Hipnoz” adını verdiği 6’ıncı albümünün fotoğraf çekimlerini tamamladı.Prodüktörlüğünü Erol Temizel ve Hande Yener’in üstlendiği ve Mayıs ayının ikinci yarısı çıkacak albümde 8 şarkının sözleri Hande Yener’e , 2 şarkının sözü ise ünlü rock grubu Mor ve Ötesi’ nin solisti Harun Tekin’ ait.

10 şarkıdan oluşan yeni albümde Hande Yener’ in sesine özel ses efektleri kullanıldı.Her albümde değişik bir konseptle karşımıza çıkan Hande Yener bu kez Hipnoz için kılıktan kılığa girdi.Sanat yönetmenliğini Kemal Doğulu’ nun yaptığı çekimlerde, fotoğraflar için albümdeki şarkılara göre özel kostümler hazırlandı.Hande Yener yeni çıkacak albümü için 'Türk Pop Müziğinde yeni bir çığır açmak istiyorum' dedi...

Funda Arar - Rüya Yeni Albüm İzle İndir Video Şarkıları 2008

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar'ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar'ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği'nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor.Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini,Funda Arar "RÜYA" adlı albümde seslendirdi.

Funda Arar - Yollarına Gül Döktüm Albüm İzle İndir Video Şarkıları

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar'ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar'ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği'nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor.Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini,Funda Arar "RÜYA" adlı albümde seslendirdi.

Funda Arar - Hicaz Saz Semaisi Albüm İzle İndir Video Şarkıları

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar'ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar'ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği'nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor.Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini,Funda Arar "RÜYA" adlı albümde seslendirdi.

Funda Arar - GÖNLÜMÜN İÇİNDİR İzle albüm dinle indir

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar'ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar'ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği'nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor.Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini,Funda Arar "RÜYA" adlı albümde seslendirdi.

Kadından Kentler - Murathan Mungan - Kitapları

Kadından Kentler, Murathan Mungan'ın 16 kentte geçen 16 hikâyeden oluşan yeni kitabı. Kadından Kentler,

YAZAR HAKKINDA İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. İlkin çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları ve şiirleriyle görünen yazarın ilk kitabı 1980'de yayımlanan Mahmud ile Yezida'dır. Daha çok şiirleri, hikâyeleri, roman ve oyunlarıyla tanınan Murathan Mungan aynı zamanda radyo oyunu, film senaryosu ve şarkı sözü yazdı. 2007 yılını çok verimli geçiren yazar farklı türlerde beş kitap yayımladı: Kullanılmış Biletler (sinema yazıları), Kâğıt Taş Kumaş (oyun), Büyümenin Türkçe Tarihi (öykü seçkisi), Yedi Kapılı Kırk Oda (hikâye) ve Dağ (şiir)

Allah ile Aldatmak - Türkiye'yi Kemiren İhanet - Yaşar Nuri Öztürk

Kur'an, "Allah ile aldatılmayın!" ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor.Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK'nın başı, yandaşlarına şu talimatı veriyor:"Peygamberler şehri Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun!"Allah ile aldatmak; dini; çıkar, koltuk, baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı.

Onun dini-imanı, Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır.Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleştirilmez bir 'tahakküm teolojisi' oluşturmuşlardır. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı olmuşlardır.Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu şeytanî siyaseti, ta 1920'de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin 'İslam'ı İslam'la yok etme siyaseti' olduğunu ilan ediyor.Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir.

Türkiye'de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır. Türkiye'de sosyal devleti çöküşün eşiğine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı 'sadaka kültürü' ve bu kültürün yarattığı 'sömürü merhametçiliği' gelmektedir. AKP iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedirler.BOP'un temel hedefi, Ortadoğu'da İsrail'den daha büyük devlet bırakmamaktır.


Yaşadığımız günlerin ABD ve AB'sinde, Türkiye ile ilgili ilk hedef Türk Ordusu'nu etkisizleştirmek olarak dikkat çekiyor.Laikliğe saldırıyı emperyalizmin Haçlı kurmayları kotarıyor. Müslümanlar burada sadece taşeronluk yapmaktadır.Türkiye'yi Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak İslam'ın gerçeği içinden çıkarılabilir.

Siz Kimi Kandırıyorsunuz - Soner Yalçın - Kitapları

Soner Yalçın ile birlikte, yakın tarihin labirentlerinde, ezber bozan, şaşırtıcı bir yolculuk...
Ülkelerin geçmişi ile bugünü arasındaki benzerlikler şaşırtıcıdır, Örneğin;

30 Mayıs 1876 askeri darbesiyle tahttan indirilen Abdülaziz'in başına gelenler ile Cumhuriyet döneminde ağır ekonomik kararlar alan hükümetlerin başına gelenler benzerdi.

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Zirzop - Fatima Spar İzle Albüm

Türk ve Balkan folk müziğinden etkiler taşıyan 'Zirzop' adlı albümleriyle Almanya'da Amadeus Ödülü'ne aday gösterilen Fatima Spar and The Freedom Fries'in beklenen albümü ülkemiz müzikseverleriyle de buluşuyor. İstanbul'da verdikleri konserler ile kendi dinleyici kitlesini yaratmayı başaran grubun albümünde 12 şarkı yer alıyor. 'Kızılcıklar Oldu mu' isimli türküyü Balkan etkisiyle aranje edip albümünde yeniden yorumlayan grup 'Egyptian Ella', 'Bosa Noga', 'Istanbul', 'Zirzop' ve 'Kibirli Ceviz' şarkılarıyla da iddialı.Trompet, saksafon, akordeon gibi enstrümanlarla kimi zaman swing veya bossa nova, kimi zaman ise balkan veya Türk folk müziğini kendi özgün bestelerinde birleştiren Fatima Spar and The Freedom Fries, şarkılarını Türkçe, Almanca ve İngilizce seslendiriyor…

Hepsi, Grup Hepsi, Hepsi 4 Peynirli Pizza İndir

Hepsi, Grup Hepsi, Hepsi 4 Peynirli Pizza İndir, Hepsi 4 Peynirli Pizza MP3, Hepsi 4 Peynirli Pizza Dinle, Hepsi 4 Peynirli Pizza Klip, Hepsi 4 Peynirli Pizza, Hepsi 4 Peynirli Pizza Video, Hepsi 4 Peynirli Pizza Şarkı Sözü, Hepsi 4 Peynirli Pizza Şarkı Sözleri, Hepsi 4 Peynirli Pizza Lyric, Hepsi 4 Peynirli Pizza Müzik, Hepsi Şaka, Hepsi Şaka 10+1, Hepsi Şaka 10+1 İndir, Hepsi Şaka 10+1 Dinle, Hepsi Şaka 10+1 Albüm, Hepsi Şaka 10+1 Mp3

İsmail YK Bas Gaza Video Klip

İsmail YK Yeni Albüm İzle İndir Dinle - Çalkala

Hadise Deli Oğlan İzle Video İndir Albüm Şarkıları

YENİ ALBÜMÜ İÇİN ÇEKTİĞİ KLİPTE ŞARKICIYA 'ERKEK GÜZELİ' SERKAN TAN EŞLİK EDİYOR.

Üç yıl önce 'Stir Me Up' şarkısıyla Dünya müzik listelerinde üst sıralara çıkan ve adından söz ettiren Hadise, çıkardığı yeni albümünde yer alan 'Deli Oğlan' adlı şarkıya klip çekti.

Gerçtiğimiz günlerde Ayazağında bir stüdyoda gerçekleşen klipte seksi şarkıcı Hadise'ye, Türkiye'nin ilk top modeli ve erkek güzeli Serkan Tan, eşlik etti.. Erotizmin ön plana çıktığı klipte Hadise ile Serkan Tan'ın sevişme sahneleri nefesleri kesti.. Önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan klip bu sahneleriyle çok konuşulacağa benziyor.

Grup Hepsi Saka Albumunu Dinle İndir 2008 Son Albümü

ismail yk - Düğünün Varmış izle indir dinle albüm seyret

ismail yk - Söndür

ismail yk - Gidersen indir izle dinle albüm - Bas Gaza

ismail YK - Bir Numara Dinle İzle İndir Video

ismail yk -bas gaza yeni album 2008 online dinle indir izle




İKİ GENÇ KIZ İNDİRMEDEN İZLE, İKİ GENÇ KIZ İNDİR, İKİ GENÇ KIZ İZLE, İKİ GENÇ KIZ ONLiNE İZLE, İKİ GENÇ KIZ BEDAVA İZLE, İKİ GENÇ KIZ

Hayko Cepkin - Bertaraf Et

Hayko Cepkin - Yalnız Kalsın

Pinhani - Zaman Beklemez Video İzle

Ismail Yk - Bir Numara 2008 İzle

İsmail YK - Yar Gitme

İsmail YK - Ah Benim Olsan 2008

İsmail Yk Bas Gaza Video İzle

ismail yk bas gaza video,ismail yk bas gaza yeni şarkısı,ismail yk bas gaza klibi,ismail yk bas gaza dinle,ismail yk bas gaza indir,ismail yk bas gaza izle,ismail yk bas gaza youtube video,ismail yk bas gaza rapitshare link,ismail yk bas gaza yeni albüm full dinle 2008,ismail Yk Bas Gaza 2008 En yeni albümü,Video klip,ismail yk 2008 klip izle,Yeminim var,ismail yk şarkı sözleri,bas gaza şarkı sözü

Beyaz Show 30. Mayıs - 30.05.2008

Beyaz Show 23. Mayıs Video En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Beyaz Show 23. Mayıs - 23.05.2008

Beyaz Show 23. Mayıs Video En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Asi 31.Bölüm Fragman

Asi,Asi 31.Bölüm,Asi 31.Fragman,Asi İzle,Asi Yeni Bölüm,Asi Youtube,Asi Resimleri,Asi Son Bölüm

Asi 31.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Asi 31.Bölüm 30. Mayıs

Asi,Asi 31.Bölüm,Asi 31.Fragman,Asi İzle,Asi Yeni Bölüm,Asi Youtube,Asi Resimleri,Asi Son Bölüm

Asi 31.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Asi 30.Bölüm Fragman

Asi,Asi 30.Bölüm,Asi 30.Fragman,Asi İzle,Asi Yeni Bölüm,Asi Youtube,Asi Resimleri,Asi Son Bölüm

Asi 30.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Asi 30. Bölüm 23. Mayis

Asi,Asi 30.Bölüm,Asi 30.Fragman,Asi İzle,Asi Yeni Bölüm,Asi Youtube,Asi Resimleri,Asi Son Bölüm

Asi 30.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Hatırla Sevgili 67.Bölüm Fragman

Hatırla Sevgili,Hatırla Sevgili 67.Bölüm,Hatırla Sevgili 67.Fragman,Hatırla Sevgili İzle,Hatırla Sevgili Yeni Bölüm,Hatırla Sevgili Youtube

Hatırla Sevgili 67.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Hatırla Sevgili 67.Bölüm 30. Mayis

Hatırla Sevgili,Hatırla Sevgili 67.Bölüm,Hatırla Sevgili 67.Fragman,Hatırla Sevgili İzle,Hatırla Sevgili Yeni Bölüm,Hatırla Sevgili Youtube

Hatırla Sevgili 67.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Hatırla Sevgili 66. Bölüm Fragman

Hatırla Sevgili,Hatırla Sevgili 66.Bölüm,Hatırla Sevgili 66.Fragman,Hatırla Sevgili İzle,Hatırla Sevgili Yeni Bölüm,Hatırla Sevgili Youtube

Hatırla Sevgili 66.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Hatırla Sevgili 66. Bölüm 23 Mayis

Hatırla Sevgili,Hatırla Sevgili 66.Bölüm,Hatırla Sevgili 66.Fragman,Hatırla Sevgili İzle,Hatırla Sevgili Yeni Bölüm,Hatırla Sevgili Youtube

Hatırla Sevgili 66.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Sıla 74.Bölüm Fragman

Sıla,Sıla Bölüm,Sıla Fragman,Sıla İzle,Sıla Son Bölüm,Sıla Yeni Bölüm,Sıla Resimleri

Sıla Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Sıla 73. Bölüm Fragman

Sıla,Sıla Bölüm,Sıla Fragman,Sıla İzle,Sıla Son Bölüm,Sıla Yeni Bölüm,Sıla Resimleri

Sıla Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Eşref Saati 27.Bölüm Fragman

Eşref Saati,Eşref Saati 27.Bölüm,Eşref Saati 27.Fragman,Eşref Saati İzle,Eşref Saati Yeni Bölüm,Eşref Saati Resimleri


Eşref Saati 27.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Eşref Saati 27.Bölüm 29. Mayis

Eşref Saati,Eşref Saati 27.Bölüm,Eşref Saati 27.Fragman,Eşref Saati İzle,Eşref Saati Yeni Bölüm,Eşref Saati Resimleri


Eşref Saati 27.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Eşref Saati 26.Bölüm Fragman

Eşref Saati,Eşref Saati 26.Bölüm,Eşref Saati 26.Fragman,Eşref Saati İzle,Eşref Saati Yeni Bölüm,Eşref Saati Resimleri


Eşref Saati .Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Eşref Saati 26. Bölüm 22. Mayis

Eşref Saati,Eşref Saati 26.Bölüm,Eşref Saati 26.Fragman,Eşref Saati İzle,Eşref Saati Yeni Bölüm,Eşref Saati Resimleri


Eşref Saati .Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kurtlar Vadisi Pusu 40.Bölüm Fragman

Kurtlar Vadisi Pusu,Kurtlar Vadisi Pusu 40.Bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu 40.Fragman,Kurtlar Vadisi Pusu İzle,Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm


Kurtlar Vadisi Pusu 40.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kurtlar Vadisi Pusu 40.Bölüm 29. Mayis






















Kurtlar Vadisi Pusu 39.Bölüm Fragman

Kurtlar Vadisi Pusu,Kurtlar Vadisi Pusu 39.Bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu 39.Fragman,Kurtlar Vadisi Pusu İzle,Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm


Kurtlar Vadisi Pusu 39.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kurtlar Vadisi Pusu 39. Bölüm 22. Mayıs

Kurtlar Vadisi Pusu,Kurtlar Vadisi Pusu 39.Bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu 39.Fragman,Kurtlar Vadisi Pusu İzle,Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm


Kurtlar Vadisi Pusu 39.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Tatlı Bela Fadime 33.Bölüm Fragman

Tatlı Bela Fadime,Tatlı Bela Fadime 33.Bölüm,Tatlı Bela Fadime 33.Fragman,Tatlı Bela Fadime İzle,Tatlı Bela Fadime Yeni bölüm,Tatlı Bela Fadime Son Bölüm


Tatlı Bela Fadime 33.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Tatlı Bela Fadime 33. Bölüm 29. Mayis

Tatlı Bela Fadime,Tatlı Bela Fadime 33.Bölüm,Tatlı Bela Fadime 33.Fragman,Tatlı Bela Fadime İzle,Tatlı Bela Fadime Yeni bölüm,Tatlı Bela Fadime Son Bölüm


Tatlı Bela Fadime 33.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Tatlı Bela Fadime 32. Bölüm Fragman

Tatlı Bela Fadime,Tatlı Bela Fadime 32.Bölüm,Tatlı Bela Fadime 32.Fragman,Tatlı Bela Fadime İzle,Tatlı Bela Fadime Yeni bölüm,Tatlı Bela Fadime Son Bölüm


Tatlı Bela Fadime 32.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Tatlı Bela Fadime 32. Bölüm 22. Mayis

Tatlı Bela Fadime,Tatlı Bela Fadime 32.Bölüm,Tatlı Bela Fadime 32.Fragman,Tatlı Bela Fadime İzle,Tatlı Bela Fadime Yeni bölüm,Tatlı Bela Fadime Son Bölüm


Tatlı Bela Fadime 32.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Annem 34.Bölüm 29. Mayis

Annem,Annem 34.Bölüm,Annem 34.Fragman,Annem İzle,Annem Yeni Bölüm,Annem Son Bölüm,Annem Yeni Bölüm İzle,Annem Resimleri


Annem 34.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Annem 33.Bölüm Fragman

Annem,Annem 33.Bölüm,Annem 33.Fragman,Annem İzle,Annem Yeni Bölüm,Annem Son Bölüm,Annem Yeni Bölüm İzle,Annem Resimleri


Annem 33.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Annem 34.Bölüm Fragman

Annem,Annem 32.Bölüm,Annem 32.Fragman,Annem İzle,Annem Yeni Bölüm,Annem Son Bölüm,Annem Yeni Bölüm İzle,Annem Resimleri


Annem 32.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Annem 33.Bölüm 29. Mayis

Annem,Annem 33.Bölüm,Annem 33.Fragman,Annem İzle,Annem Yeni Bölüm,Annem Son Bölüm,Annem Yeni Bölüm İzle,Annem Resimleri


Annem 32.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Annem 33. Bölüm 22. Mayis

Annem,Annem 32.Bölüm,Annem 32.Fragman,Annem İzle,Annem Yeni Bölüm,Annem Son Bölüm,Annem Yeni Bölüm İzle,Annem Resimleri


Annem 32.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kavak Yelleri 51.Bölüm Fragman

Kavak Yelleri,Kavak Yelleri 51.Bölüm,Kavak Yelleri 51.Fragman,Kavak Yelleri Yeni Bölüm,Kavak Yelleri İzle,Kavak Yelleri Son Bölüm,Kavak Yelleri Pinhani


Kavak Yelleri 51.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kavak Yelleri 51. Bölüm 29. Mayis

Kavak Yelleri,Kavak Yelleri 51.Bölüm,Kavak Yelleri 51.Fragman,Kavak Yelleri Yeni Bölüm,Kavak Yelleri İzle,Kavak Yelleri Son Bölüm,Kavak Yelleri Pinhani


Kavak Yelleri 51.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kavak Yelleri 50. Bölüm Fragman

Kavak Yelleri,Kavak Yelleri 50.Bölüm,Kavak Yelleri 50.Fragman,Kavak Yelleri Yeni Bölüm,Kavak Yelleri İzle,Kavak Yelleri Son Bölüm,Kavak Yelleri Pinhani

Kavak Yelleri 50. Bölüm 22. Mayis

Kavak Yelleri,Kavak Yelleri 50.Bölüm,Kavak Yelleri 50.Fragman,Kavak Yelleri Yeni Bölüm,Kavak Yelleri İzle,Kavak Yelleri Son Bölüm,Kavak Yelleri Pinhani


Kavak Yelleri 50.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Parmaklıklar Ardında 25. Bölüm Fragman

Parmaklıklar Ardında,Parmaklıklar Ardında 25.Bölüm,Parmaklıklar Ardında 25.Fragman,Parmaklıklar Ardında Yeni Bölüm,Parmaklıklar Ardında İzle,Parmaklıklar Ardında Son Bölüm,Parmaklıklar Ardında Resimleri


Parmaklıklar Ardında Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Parmaklıklar Ardında 25. Bölüm 29. Mayis

Parmaklıklar Ardında,Parmaklıklar Ardında 25.Bölüm,Parmaklıklar Ardında 25.Fragman,Parmaklıklar Ardında Yeni Bölüm,Parmaklıklar Ardında İzle,Parmaklıklar Ardında Son Bölüm,Parmaklıklar Ardında Resimleri


Parmaklıklar Ardında Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Parmaklıklar Ardında 24. Bölüm Fragman

Parmaklıklar Ardında,Parmaklıklar Ardında 24.Bölüm,Parmaklıklar Ardında 24.Fragman,Parmaklıklar Ardında Yeni Bölüm,Parmaklıklar Ardında İzle,Parmaklıklar Ardında Son Bölüm,Parmaklıklar Ardında Resimleri


Parmaklıklar Ardında Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Parmaklıklar Ardında 24. Bölüm 22. Mayis

Parmaklıklar Ardında,Parmaklıklar Ardında 24.Bölüm,Parmaklıklar Ardında 24.Fragman,Parmaklıklar Ardında Yeni Bölüm,Parmaklıklar Ardında İzle,Parmaklıklar Ardında Son Bölüm,Parmaklıklar Ardında Resimleri


Parmaklıklar Ardında 24.Bölüm özeti ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.
Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.