Yaprak Dökümü 69. Bölüm

Aile, Şevket’ten bir haber bekliyor

Ferhunde hamile olduğunu öğrenmiştir. Kendini yapayalnız hisseder. Bu haberi evdekilerle paylaşmadan önce ne yapacağını düşünmek için biraz zamana ihtiyacı vardır. Eve gelmekte geciktikçe Hayriye Hanım, onun Şevket’le birlikte olduğundan şüphelenir. Bu sırada Sedef, Şevket’le beraberdir. Onu gölgelere doğru uğurlar. Sedef, Şevket’in sırrını bir süre saklamaya karar verir. Neyyir Hanım, Sedef’teki değişikliği fark eder ve onu sıkıştırarak olanları öğrenir. Öte yandan Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ın arasının bozulmasına neden olan konu tekrar gündeme gelir. Zaman yine oyununu oynar. Ali Rıza hiç yaşanmamış gençlik “sevda”sına veda etmek zorunda kalır. Sedef’in anlatamadıkları içinde gittikçe büyür ve annesinin de baskısıyla Şevket’in sırrını daha fazla saklayamayacağını anlar.

Menekşe ile Halil 28. Bölüm

Halil büyük bir şok yaşıyor

Halil, Mithat’ın kendi ağzından duyduğu gerçekle sarsılır. Semih’i de tanır, kendisini öldürmek isteyen adamı Mithat’ın yanında görmek onun şüphelerinde ne kadar haklı olduğunun kanıtıdır. Halil sakin kalamaz. Hesaplaşma zamanı gelmiştir. Mustafa beş parasız, manken atölyesinde sıkışmış kalmıştır. Semih’i kurtarıcı olarak görmektedir. Ama kendi kazdığı kuyuya yine kendi düşecektir. Halil hayatının yalan üstüne kurulu olduğunu anlar, ama bundan da emin olamamaktadır. Bu konuda Zeynep’ten bile yardım isteyecektir. Zeynep yine Halil tarafından önemli olmanın keyfini çıkarır.
Halil hayatındaki gerçeklerin peşindeyken Menekşe de Şebnem’le ilgilenmektedir. Emine’nin izini süren bir yabancı, Menekşe’lerin kapısına kadar gelir. Bu yabancının varlığı onları huzursuz edecektir. Komiser Ömer bir kez daha Mustafa’nın izini bulur. Mustafa, Semih’le buluşmayı beklerken karşısında polisi bulur. Halil, Mithat Ateş’in oğlu olup olmadığını kesin olarak öğrenmek ister ve DNA testi yapılır.

Asi 22. Bölüm

Demir, Asi’ye söz veriyor

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor,Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Demir, Süheyla ile karşı karşıya gelme pahasına da olsa, Aslan’ı durduracağına ve onun çiftliğin sahibi olmasını engelleyeceğine dair Asi’ye söz verir.

Kozcuoğlu Ailesi ciddi bir tehditle karşı karşıyadır. Aslan, Süheyla’nın kendisine verdiği yetkiyle İhsan’ın ödenmeyen senetlerini eline geçirmiştir. Bu yolla çiftliğe sahip olacak ve İhsan’dan intikamını alacaktır. Aslan’ın yarattığı bu çıkmaz Asi’nin Demir’e duyduğu güveni tekrar yitirmesine sebep olur. Asi, Demir’i senetlere sahip çıkmamakla suçlar. Zaten bütün bunları başlatan Demir’in kendisi değil midir? Demir, Süheyla ile karşı karşıya gelme pahasına da olsa, Aslan’ı durduracağına dair Asi’ye söz verir. Acaba Demir bunu başarabilecek midir? Asi, Demir’e tekrar güven duyabilecek midir?

Bıçak Sırtı 27. Bölüm

Ali de Nisan da zor durumda

Kurşunlardan tesadüf eseri kurtulan Mehmet ve Güneş, şoke olmuştur. Bunu kimin yaptığını anlamaları uzun sürmeyecektir. Ve ne yazık ki tehlike geçmiş değildir. Orhan çok geçmeden hapisten çıkar. Bunu sağlayanın, en büyük düşmanının kardeşi olduğunu öğrenince kendini tuhaf hisseder. Köşke döndüğünde yeni bir şey daha öğrenecektir. Ama onu bekleyen daha büyük sorunlar vardır. Gizli düşmanının planları, giderek zor duruma düşürecektir. Ali’yle Nisan evliliklerini ne kadar gizlemeye çalışsalar da aralarındaki yakınlık, Murat’ın gözünden kaçmaz ve çocukça kıskançlıklar yapmaya başlar. Bu, Nisan’ı da Ali’yi de zor durumda bırakacaktır. Bu arada Numan’ın ne zamandır beklediği sevinçli haber nihayet gelir. Fakat kendini bu coşkuya kaptırmışken elinden kaçıracaklarının farkında değildir. Ali’yle ilgili araştırmalarını sürdüren Selim Reşat, aklından bile geçmeyecek çok önemli bir bilgiye ulaşır. Kafasındaki aile kavramını korumak adına nasıl kötülükler yapabileceğini gösterme fırsatı doğmuştur.