'O..Çocukları'nın Ekibi para almadan çalışmış


Mayıs ayında vizyona giren ve bugüne dek 450 bin kişi tarafından izlenen 'O... Çocukları' adlı filmin yapımcısı Selay Tozkoparan'ın, film ekibine paralarını ödemediği iddia edildi. İddialar göre; Demet Akbağ, Altan Erkekli, Sarp Apak ve Özgü Namal gibi isimlerden oluşan ekip; çekimlerin son gününde paralarını alamadıkları için işi bırakmanın eşiğine geldi. Ancak Akbağ ile Namal'ın araya girmesi sonucunda, final sahnesi aksamadan çekildi.

DOĞRULADI!
Filmin yönetmeni Murat Saraçoğlu, sette birtakım maddi sorunların yaşandığını doğrulayarak şunları söyledi: "Bazı sorunlar yaşadık ama bunları büyütmemek gerekir. Bir film belli bir bütçeyle çekilir ve o bütçeyi yapımcı belirler."

Kaynak: Sabah.com.tr

Ya Ambulans Ya Cenaze


KURTLAR Vadisi artık alıştığımız bir sezon finaliyle yaz molası aldı. Son bölümde Polat ve ailesinin evi yakıldı, adamları vuruldu, Vadi kadınları yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Şimdi yaz boyunca Pana Film ile oyuncular arasında yeni sezon için ücret pazarlığı yapılacak. Anlaşma sağlananlar için sezonun ilk bölümünde ambulans gelecek, ücreti beğenmeyenler içinse cenaze arabası... Bu arada şu Vadi kadınları hiç gün yüzü göremeyecekler mi? Diziye giren neredeyse tüm kadın karakterler bir süre sonra ölüyor... İçlerinde bir tek Polat'ın analığı sağ kaldı. Onun da yangından nasıl çıkacağı belli değil!.. Diğer yandan Memati'nin sevgilisinin intihara yeltenme sahnesinde bir gariplik vardı. Memati, terk etmek istediği sevgilisini kolundan tutup, kapının önüne koydu. Gürültü üzerine kapıyı açtığında bir de baktı ki sevgilisi bileklerini kesmiş! Peki bu kadın çantasında jiletle mi dolaşıyor? Mafya üyesinin sevgilisi olunca insan "takım çantası" taşır gibi yanında, jilet, sustalı, maket bıçağı, yedek şarjör, şırınga, sinyal bozucu v.s. mi bulundurur?

Kaynak: Sabah.com.tr