Lazer epilasyon nedir ? Kimlere uygulanır ! - Dizi İzle Diziizle Canlı Dizi

























Lazer epilasyon nedir ? Kimlere uygulanır !

Lazer epilasyon vücudumuzdaki büyüyen tüyleriden kurtulmanın en güzel ve kolay yoludur Lazer epilasyondan daha önce vucudumuzdaki tüy ve kıllardan kurtulmamızın yolunu cımbız,ağda ve traş gibi klasik ve kalıcı olmayan yöntemleri kullanırdık.
Lazer epilasyon nun çıkmasından sonra bu acı ve zahmet veren klasik yöntemlerin yerini almıştır.
Lazer epilasyon dan başka diğer bi epilasyon yöntemi olan iğneli epilayonda etkin ve kalıcı bi çözüm sunmakdatır.Fakat iğneli epilasyon laser epilasyona göre pahalı,zaman alan ve acılı bi yöntemdir.

Lazer epilasyon uygulamasında en iyi sonuçlar açık tenli ve koyu renkli tüylenmesi olan insanlardan alınmaktadır.Diğer durumlarda lazer epilasyon başarısız olmakda ve bunun çözümleri aranmakdatır.

Lazer epilasyon işlemleri tedavi merkezlerinde hastaların ten rengi ve tüylenme oranları değerlendirilerek lazer epilasyon uygulaması farklı çeşitlerde yapılır. Bu sebepden dolayı lazer epilasyon işlemini istediğiniz zaman lzer epilasyon ekibiyle konuşup onlara baçvurarak profosyonel bi lazer epilasyon merkezinde yaptırmanız çok yararlı olacaktır.

Çünkü lazer epilasyon deneyim,bilgi,profosyonellik ve iyi teknik ekipmanlar gereken bir çok mühim bir konudur...Lazer epilasyonda alınacak iyi sonuçların tüm etkenlerde büyük etkenleri bulunur.

Lazer epilasyon uygulaması iğneli epilasyon uygulamasına nazaran bir takımı üstünlükleri vardır... Bunla nelerdir dersek;
- Lazer epilasyontekniği iğneli epilasyon tekniğine göre daha az zamanda olur.
- Lazer epilasyon tekniğinde iğneli epilasyon uygulamasında hissedeceğiniz ağrılar hissedilmemekdetir. Lazer epilasyon ile herhangi bir ağrı görülmemekdetir.
- Epilasyon tedavi yerlerindede görebileceğiniz gibi lazer epilasyon daha az zaman alır ve daha ucuzdur.

İğneli epilasyon uygulamasında her tüy kökü için ayrı ayrı bir uygulama olmakdatır.Ama lazer epilasyon da bir seansda çok fazla tüy için uygulama olduğundan daha kısa sürede bitmekde ve daha ucuza mal olmaktadır.

0 yorum: